Alle begin is moeilijk, maar hier is het dan. We zijn over de streep...
Al jaren beloof ik mezelf om "online te gaan" om dat wat me bezig houdt (en dat is best veel ;-) met de wereld te delen. Maar er was altijd wel iets dat me ervan weerhield om door te zetten, want daar heeft het voornamelijk mee te maken: doorzetten.


Ik heb de neiging om allerlei ideeën die ik heb enthousiast om te zetten in daden, maar na

verloop van tijd - meestal als iets nieuws zich voordoet, er technische hindernissen ontstaan of als ik om wat voor andere reden dan ook even geen tijd heb kunnen besteden aan het onderhavige project - verslapt de aandacht en blijft het liggen. Maar wel vaak met de gedachte dat ik er nog eens mee verder moet.

Zo ook in dit geval.
 Getriggerd door vele online en offline coaches werd ik wel elke keer geconfronteerd met die onderhuidse wens. Maar de TEDx-talk van Scott Dinsmore zette toch iets meer in beweging dan de anderen (of het was de welbekende druppel, maar dan in positieve zin). Ook toen duurde het nog even voordat ik echt in actie kwam, maar nu is het dan gelukt. Een eenvoudige blog online!

Ik streef ernaar dat deze blog de eerste is van vele en dat ik het een fijne manier vind om mezelf te uiten. Dat dat zo is, weet ik natuurlijk al, maar het idee dat andere mensen dit ook zomaar kunnen lezen is nog even wennen. Door mijn ervaring als webredacteur weet ik natuurlijk wel wat het is om gelezen te worden door relatieve vreemden, maar dit voelt toch anders... Spannend en ook heel leuk!

Tot kijk in de volgende blog!

Reacties mogelijk gemaakt door CComment