Boekomslag Mind Body Spirit VilloldoOp het omslag belooft dit boek dat ik maar een paar dagen ben verwijderd van optimale gezondheid. Toe maar, Villoldo legt de lat best hoog voor zichzelf èn voor de lezer!

In mijn geval betekende het een viertal weken, en dan nog heb ik een hele weg te gaan. Maar dankzij dit boek heb ik meer zekerheid dat de weg die ik insla ook de juiste weg is.

Ik houd wel van boeken die diep gaan en die me niet alleen de basis laten zien, maar ook het fundament, en waar dat dan weer uit is opgebouwd.

Het boek is praktisch opgezet volgens dat principe en geeft daarmee houvast en overzicht. Want het is niet niks om je levensstijl te veranderen. Dan is een duidelijk stappenplan met uitleg over het hoe en waarom van die stap heel aangenaam, vind ik.

De afwisseling van praktische informatie en ervaringsverhalen van de schrijver en zijn cliënten maken het voor mij als lezer ook makkelijker om de informatie ook in te laten dalen en toe te willen passen in mijn eigen leven.

Ik heb vooral veel aan de gedetailleerde informatie over voeding en voedingsstoffen en wat die in je lichaam doen. Nu weet ik wat ik zelf kan doen om mijn lichaam te ontgiften en gezond te houden. Het hoofdstuk met recepten gaat daar zeker bij helpen.

Na het lezen van dit boek ben ik vastbesloten een Vision Quest te gaan doen, omdat ik nu weet wat daarbij komt kijken, hoe ik me daarop kan voorbereiden en wat het me kan brengen als ik die heb volbracht. Bewust eenheid te ervaren met Spirit, elke dag. Ik ben heel nieuwsgierig geworden.

Dit boek is een aanrader voor mensen die al weten dat het roer om moet, dat het met voeding en bewustzijn te maken heeft, maar die niet goed weten hoe of waar te beginnen. 

 

Ook lezen? Koop dit boek bij Bol.com via onderstaande link (opent in een nieuw venster)

Mind Body Spirit - Alberto Villoldo

Reacties mogelijk gemaakt door CComment