Boekomslag Energiekoorden LinnIk ben er al langere tijd van overtuigd dat alles met alles verbonden is, dat alles energie is en dat wij ("westerse" mensen) naar oude inheemse volkeren en hun sjamanen moeten luisteren om ons daar (weer) bewust van te worden. Daarom ook was ik nieuwsgierig naar de ervaringen van Denise Linn. Zij neemt mij als lezer mee op reis en laat overtuigend een benadering zien die ik nog niet kende.

Energiekoorden als metafoor – of letterlijk opgevat, zijn een mooie manier om onze verbondenheid met alles te symboliseren en weer te geven. Alles en iedereen waar we ons op wat voor manier dan ook mee verbinden bewust of onbewust (of onderbewust, zoals de schrijver het noemt), kun je zien of visualiseren als een koord van energie. De energiekoorden op het omslag geven alvast een indruk van de hoeveelheid koorden waarmee we energetisch verbonden zijn met onze omgeving.

Energie die helder en kleurrijk straalt en je verheft, of energie die flets, zwaar en donker is en je uitput (en alles wat daartussen zit).

En alles wat je doet – of nalaat – heeft invloed op de manier waarop die koorden energie uitwisselen en daarmee ook op jouw welzijn.

Ik ben onder de indruk van de uitgebreide beschrijvingen en de verduidelijkende ervaringsverhalen. Ook de methoden om energiekoorden te herkennen, beperkende koorden door te snijden en de kracht gevende te versterken, zijn helder en visueel verwoord en veelal makkelijk toepasbaar.

Zelf had ik wat moeite met het visualiseren van mijn eigen energiekoorden, maar dat kan nog komen als ik de rust kan vinden om daar aandacht aan te geven.

Voor mensen die zoeken naar een andere methode om hun balans te hervinden en die open staan voor sterke visualisatie in combinatie met krachtige fysieke handelingen is dit boek een aanrader.

 

Ook lezen? Koop dit boek bij Bol.com via onderstaande link (opent in een nieuw venster)

Energiekoorden - Denise Linn

Reacties mogelijk gemaakt door CComment